Kişisel Verilerin Korunması

GLOBİZİ ELEKTRONİK HİZMETLER KURUMSAL WEB SİTESİ ÜZERİNDEN İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA ve İLGİLİ KİŞİLERİN MAHREMİYETİNE DAİR AYDINLATMA BİLDİRİMİ

Veri Sorumlusu

www.globizi.com adresimizi ziyaret eden ilgili kişilerin kişisel verilerini işbu aydınlatma metni kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla işleriz.

Yazışma Adresi: kvkk@globizi.com

GLOBİZİ ELEKTRONİK HİZMETLER A.Ş.

Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği

Web sitemizi ziyaretiniz esnasında:

İletişim bölümünden bize mesaj gönderirseniz veya online randevu bölümünden randevu oluşturursanız Sizinle ürün ve hizmetlerimizin tanıtımı için irtibat kurarız.

Sektörel raporlarımızı incelemek isterseniz bunları Size göndermek amacıyla iletişim bilgilerinizi teslim alırız.

E-bülten üyeliği kısmında e-posta adresinizi bize iletirseniz bu bilgiyi Size ürün ve hizmetlerimizin tanıtımı, yasal ve idari mevzuattaki güncel gelişmelerden sizi haberdar etmek amacıyla kullanırız.

Bizimle çalışmak isterseniz info@globizi.com adresine özgeçmişinizi gönderebilirsiniz. Bu durumda aday verilerini yalnızca iş başvurularının değerlendirilmesi amacıyla kullanırız.

İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Verilerinizin üçüncü kişilere açıklanmaması ve aktarılmaması önceliğimizdir. Verilerinize yalnızca Globizi Elektronik Hizmetler A.Ş., grup firmaları ve yukarıda belirttiğimiz amaçların yerine getirilmesi amacıyla destek aldığımız tedarikçiler tarafından erişilebilir.

Kişisel Verilerin Toplama Yöntemi ve Hukuki Sebepleri

Verileriniz web sitemizdeki ilgili alanları işleyerek gönderim butonuna tıklamanızla birlikte otomatik olarak e-posta hesabımıza düşer.

Kişisel Verileri İşleme Amacı

Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

  • İletişim bölümünden bize mesaj gönderilmesi veya online randevu bölümünden randevu oluşturulması,
  • Online ödeme kabulü,
  • İş başvurularının değerlendirilmesi,

Açık rıza alınması

  • E-bülten üyeliği, ürün ve hizmetlerimizin tanıtımı, yasal ve idari mevzuattaki güncel gelişmelerden Sizi haberdar etmek,
  • Microsoft tarafından tahsis edilen e-posta sunucularının iletişim sürecinde kullanılması

İlgili Kişinin Diğer Hakları

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ‘nun 11’inci maddesi doğrultusunda ilgili kişilerin kişisel verileri üzerinde hakları bulunmakta olup, bu kişiler bahsi geçen haklarını yukarıdaki yazışma adresine yasal usule uygun olarak başvuruda bulunmak suretiyle kullanabilirler.

Şirket: GLOBİZİ ELEKTRONİK HİZMETLER A.Ş.

Adres: Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, 193 Apt. Blok No:193 İç Kapı No:3 34396, Şişli/İstanbul

Elektronik posta adresi: kvkk@globizi.com